Økologisk Miljø Blogg

Kommentarer fra et miljøvennlig ståsted

Skip to: Content | Sidebar | FooterPages

Økologisk pizza fra Lokale helter – Lagd av råvarer fra småskalaprodusenter

3 February, 2009 (19:24) | Mat, Økologisk | By: Økologi

Lokale Helter Pepperoni Pizza
Lokale helter pizza

Et nytt varemerke som heter “Lokale helter” har sluppet to økologiske pizzaer på markedet. Pizzaene er laget av varer fra forskjellige småskalaprodusenter som selvsagt har økologiske produkter av topp kvalitet.

Småskalaprodusentene inkluderer Hemsegarden Ysteri som leverer vellagret fjellost med mye smak, den økologiske bonden Heinrich Jung som bor på Flisa og leverer kjøtt til Trygve Brovold i som foredler det til Pepperoni pølse, Kjær Gartneri i Våle i Re kommune som leverer cherrytomater, Guldkunrud gård på Stange lever løk til pizzaene, Holli mølle leverer steinmalt mel fra bønder på Spydeberg og Den Gode Baker i Stokke baker pizzabunnene for hand.

Så langt er pizzaene lagt ut for salg i Ultra, Centra, Jacobs og noen Meny butikker. Vi får håpe at de økologiske produktene fra Lokale helter snart kommer i flere butikker.

Det er gledelig å se flere og flere økologiske produkter på markedet og spesielt produkter med råvarer fra småskalaprodusenter. Jeg ønsker Lokale helter lykke til og håper det kommer flere produkter fra dem i fremtiden.

Comments

Comment from Thomas
Time February 3, 2009 at 11:37 pm

Gleder meg til å prøve pizzen.